Skrevet af - Jun 16, 2011 i Gulve | Comments Off

Afhøvling af Gulve

Er din bolig udstyret med gamle, slidte gulve, hvor gulvene er ujævne, samtidig med at den mørke lak har en negativ effekt på stemningen i rummet, er det på tide at investere i en gulvafhøvling. En afhøvling af gulve er en længere proces, der er mere dybdegående end bare en afslibning af dine gulve. En afhøvling af gulvene i din bolig indebærer, at gulvspecialister høvler cirka 1-3mm af gulvet, hvorfor det mørke og ujævne gulv, herefter fremstår som et plant og lyst gulv. Det er imidlertid ikke alle gulve, der er velegnede til en afhøvling, hvorfor det primært er gulve i bløde træsorter (ofte fyrretræ), bræddegulve, gulvbrædder samt gulve, der er malet eller spartlet med gips, som nyder godt af at blive afhøvlet.

Du skal imidlertid være opmærksom på, at der i visse tilfælde også er behov for en afslibning af gulvene, efter at de er blevet afhøvlet. Det giver gulvene en flot lys finish og får dem til at fremstå som helt nye – det betyder dog, at din pris på projektet stiger en anelse, da arbejdsprocessen er mere dybdegåede, end det er tilfældet, når gulvene kun afslibes. Resultatet kan der imidlertid ikke tages fejl af, da en gulvafhøvling transformerer dit hjem betydeligt, hvorfor det som oftest viser sig at være en fremragende investering.

Som med alt andet er det muligt at udføre en afhøvling af gulvene som et gør-det-selv projekt, men det frarådes på det kraftigste. Det bedste resultat opnås, når erfarne gulvspecialister har taget del i processen, idet de har den rette know-how – det får alle gulve til at fremstå som nye. Derudover er det en forholdsvis besværlig proces selv at gennemføre, da det kræver stor viden om gulve og udstyr.

Derudover er priserne på et renoveringsprojekt ofte identiske, uanset om der hyres en gulvspecialist, eller man investerer penge og tid i et gør-det-selv projekt. Det skyldes, at det kræver en masse dyrt udstyr at afhøvle gulve, samtidig med at det kan være lidt af en opgave at opnå et tilfredsstillende resultat, hvorfor projektet er en langvarig proces. Derfor anbefales det at opsøge specialister i afhøvling af gulve og inddrive diverse tilbud og prisoverslag på projektet, så det er muligt at få et overblik over omkostningerne. Du kan med fordel benytte kontaktformularen på forsiden af gulvafslibningpriser.com, som sørger for, at du får en masse gode tilbud fra specialister i afhøvling af gulve.

Del med andre


No Responses to “Afhøvling af Gulve”

  1. […] en enestående mulighed for at få del i markedets bedste tilbud på en gulvafslibning eller -afhøvling af gulve. Derudover er det vigtigt at pointere, at servicen er gratis, og at den kræver en minimal indsats, […]