Skrevet af - Jul 2, 2011 i Gulve | Comments Off

Gulvsliber – Dit Gulvs Bedste Ven

Indhent tilbud fra lokale gulvslibere her. Udfyld formularen og modtag op til 5 tilbud fra lokale gulvmænd:

Trænger jeres bolig til et ordentligt løft, så er en gulvafslibning eller en gulvafhøvling måske den rette løsning for jeres hjem. Det får i hvert fald gulvene til at fremstå som nye gulve på trods af, at de blot er kommet under kærlig behandling fra en gulvsliber. Det skyldes, at en gulvsliber sliber cirka 1mm af overfladen, hvorefter de fleste revner og ujævnheder burde forsvinde. Er der tale om meget dybe ujævnheder, der kan måske blive brug for en afhøvling af boligens gulve, da en gulvafhøvling er en mere omfattende proces, hvormed der fjernes cirka 3mm af gulvoverfladen. Dermed vil dine gulve med garanti fremstå som nye gulve.

Inden du påbegynder renoveringsprojektet af dine gulve, må du beslutte dig for, om det er mest hensigtsmæssigt at leje en gulvsliber, hvor du selv udfører projektet, eller om det er nødvendigt at tilkalde en fagkyndig. På forsiden af denne hjemmeside kan du nemt og hurtigt udfylde kontaktformularen, hvis du bestemmer dig for, at gulvene skal under kærlig behandling fra en gulvspecialist. Det er ikke umuligt at håndtere en gulvsliber på egen hånd og få et resultat, der er til at leve med. Det er imidlertid vigtigt at være opmærksom på, at du højst sandsynligt skal benytte gulvene i mange år frem, hvorfor det bedst betaler sig at tilkalde en erfaren gulvspecialist.

Det er muligt, at det er mest hensigtsmæssigt – fra et økonomisk perspektiv – at leje en gulvsliber for derefter selv at udføre gulvafslibningen, men uden den fornødne viden og erfaring kan det gå meget galt. Er arbejdet ikke udført ordentligt kan det udvikle sig til en ordentlig udgift, hvis der sent i processen skal tilkaldes erfarne gulvspecialister for at rette op på eventuelle fejl. Det er nemt at leje en gulvsliber, men det er lige så nemt at benytte kontaktformularen på forsiden til at indsamle en masse fordelagtige tilbud fra Danmarks førende gulvspecialister.

Gulvspecialister har flere funktioner end at håndtere en gulvsliber, hvorfor de er fordelagtige at tage med på råd, når den rette efterbehandling skal påføres. Det er ikke altid nemt at vælge en efterbehandling til et nyslebet gulv, da en lud-, lak- eller oliebehandling kan være den rette løsning. I sidste ende afhænger det af, om gulvet skal fremstå med et lyst, mørkt, mat eller blankt skær. De har alle deres fordele og ulemper, men en erfaren gulvspecialist besidder den rette viden til at vejlede dig.

Brug formularen på forsiden: Gulvslibning

Del med andre